Testimonials

"Ik heb aan de Mediation Academy deelgenomen. Hilde baseert haar Evolutie Systeem op basis van jarenlang onderzoek en levenservaring. Hilde is een warme persoonlijkheid vol met goeie ideeën, die heel praktisch toepasbaar zijn! Keep up the good work Hilde!
Suzanne Heussen
Mediator en scheidingsbemiddelaar
"Ik realiseerde mij dat ik het 1-2-3 Opgelost stappen-plan van het groeimodel intuïtief al wel toepas, maar nu ik het bewust doe, gaat het veel makkelijker en sneller en kost het minder energie!
Errol Opering
Advocaat bestuursrecht
"Erg interessant. Een prachtige methode om je als mediator persoonlijk te ontwikkelen. Ik raad deze training aan binnen het ADR instituut."
Maarten Bakker
Directeur ADR-Instituut - mediator en trainer
"Wil je hierover een artikel schrijven in het Corporate Mediation Journal?"
Martin Brink
Advocaat-mediator, Redactie Corporate Mediation Journal/Raad van Advies bij Centrum voor Conflicthantering
"Ik heb Hilde Kroon ervaren als een deskundig workshopleider die met 100% aandacht mensen kan begeleiden naar meer inzicht of een nieuw perspectief. Ze is een prettige persoon en haar werkwijze is zorgvuldig; ze communiceert helder en stemt goed af"
Annet Timmerman
Teamleider Vluchtelingenwerk
Ik heb bij Hilde een mediation op de werkvloer training gevolgd. Hilde weet op een rustige, maar duidelijke manier de inhoud over te brengen en tijdens de rollenspellen die we deden kan ze op de juiste momenten een toegevoegde waarde bieden als trainster en expert in mediation vraagstukken. Ik kijk uit naar de verdiepingstraining die ik nog ga volgen
Femke Jansen
P & O Provincie Gelderland