Op 8 november 2020 verschijnt het boek:

Bemiddelend Werken

Mediation op de werkvloer.

Wrijvingen, spanningen, onderhuidse machtsstrijd. Vervelende collega’s, cliënten …. We kennen het allemaal!  Hoe kun je dit voorkomen of oplossen?! Zónder dat je dure consultants hoeft in te schakelen? 

In dit boek leer je op heldere en duidelijke wijze alles over het bereiken van de meest optimale uitkomst in elke situatie in drie eenvoudige stappen met het Evolutie Systeem. Het wordt daarom niet persé gemakkelijker…. wel eenvoudiger… Je zult nog altijd door je eigen ‘weerstand’ heen moeten.

In drie stappen naar win-win voor iedereen!

In het alledaagse (werk)leven lopen we tegen allerlei situaties en kwesties aan, waar we niet altijd even adequaat, handig of alert op reageren.  Met begrip van cultuur, communicatie en conflictoplossing, kunnen we een open cultuur laten ontstaan. In dit boek een structurele aanpak en methodiek om in elke situatie de meest optimale uitkomst te bereiken.

Ook ik ga zelf helemaal ‘bloot’, al mijn eigen onderhuidse machtsstrijd, blunders en andere ongemakken, geef ik als voorbeeld… En mijn meer heroïsche momenten.

Ik overweeg dan ook een spannender titel dan deze .... 🙂

Meld je aan als je belangstelling hebt om op de hoogte te worden gehouden van de uitgifte van het boek  of stuur een email naar info@limitlessmediation.nl

Proefdruk met vorige titel

Wil op de hoogte worden gehouden van de uitgifte van het boek "Bemiddelend Werken"

En ontvang in de tussentijd al voorproefjes waar je je voordeel mee kunt doen! Zoals deze: