Na een zomer hard werken ….

Ga ik er weer fris tegenaan! Meer nog dan in januari is voor mij september de maand van de balans opmaken en het stellen van nieuwe doelen. Wellicht omdat ik dit altijd deed aan het begin van het school- en studiejaar?!

Deze zomer heb ik hard gewerkt aan de Online Training “Conflicten Oplossen” voor ondernemers.  Bloed, zweet en tranen… Maar het eindprodukt is prachtig geworden. Ik ben er trots op! Maar daarover later meer! Zo ook later meer over de beUnited Netwerkorganisatie en de beUnited University waarin deze training een plaatsje krijgt!

Nu dit “ei’ gelegd is, heb ik weer ruimte voor mijn andere projecten: de Mediation Master Mind Meetings, die vanaf nu elke donderdagavond gaan plaatsvinden. De eerste en derde donderdag in het Nederlands en de tweede en vierde in het Engels. We zullen dan verschillende conflictoplossingsmethodes bespreken in het licht van het Evolutie Systeem en natuurlijk de lastig(st)e zaken!

De interactieve 2-daagse Online Training advanced mediation voor conflictoplossers de Mediation Academy gaat ook weer van start met op donderdag 17 en vrijdag 18 september de training voor advocaat-mediators.

Ook ga ik voor het uitbrengen van mijn drie boeken in november! Over mediation op de werkvloer, in de huiskamer en gesprekken rond scheiding. Hierin ga ik ook zelf helemaal ‘bloot’… en daarom overweeg ik een spannender titel dan “Bemiddelend Werken”.  Ook daarover later meer…! 

Verder verheug ik mij op de verdere samenwerking met Sylvia Cox! We gaan onze samenwerking in de meest lastige nalatenschaps- en boedelafwikkelingszaken verder verdiepen.

Kortom veel om naar uit te kijken in het nieuwe ‘seizoen’!

Wat zijn jouw plannen en doelen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *