De wereld op zijn Kop?!

De onderliggende issues boven tafel krijgen, om partijen het conflict werkelijk op te laten lossen! Dat is het doel van Transformatieve Conflictoplossing. Maar als de ander niet beschikbaar is, om wat voor reden dan ook, dan kun je ook zelf het (innerlijk) conflict oplossen!  Dat kan met de Wel-Com-methode van Chiquita Welmerink, expert in transformatieve conflictoplossing, waarover zij schrijft in haar boek “Opgelost!”, dat onlangs verscheen.

Hilde Kroon zal woensdag 1 juli a.s. om 20.00 uur in de Mediation MasterMind Meeting in het licht van het Evolutie Systeem Chiquita Welmerink interviewen over haar boek en zienswijze en hoe zij ruimte schept voor nieuwe perspectieven.

Meld je aan via de link en ontvang het e-book “Doorbreken!”, dat je krijgt, zodat je de meeting goed kunt volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *